Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Operatie joktan

Tsarfatie, Amir

Prijs: € 22,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789064513794
Auteur(s) : Tsarfatie, Amir
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Mei 2022
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Beschrijving

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn. Het gaat over Israël, de Mossad en de opmaat naar de eindtijd.
Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar, maar door hun werk moeten ze elkaar weer loslaten, totdat ze elkaar onverwachts weer tegenkomen.
Maar voor liefde hebben ze geen tijd. Het Midden-Oosten wordt bedreigd door radicale moslims en de twee bundelen hun krachten – Nicole's computervaardigheden en Nirs ervaring met grondmissies – om deze extremisten te stoppen. Elke enerverende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid – en meer in gevaar.

In dit spannende, eerste boek van een nieuwe reeks putten schrijvers Amir Tsarfati en Steve Yohn zowel uit ware gebeurtenissen als uit de kennis en ervaring die Amir in het Israëlische leger heeft opgedaan. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is Operatie Joktan een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen.

Velden met een * zijn verplicht