Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Apeirogon

McCann, Colum

Prijs: € 24,90
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789463360852
Auteur(s) : McCann, Colum
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : Harmonie, Uitgeverij De
Verschenen : Maart 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 220 x 150 x 43 mm
Gewicht : 758 gram
Beschrijving

De Palestijn Bassam Aramin en de Israëliër Rami Elhanan zijn allebei vader van een dochter en allebei worden ze geconfronteerd met het ergste dat een ouder kan overkomen: het verlies van een kind, door oorlogsgeweld. Colum McCann vertelt in Apeirogon de onthutsende, waargebeurde verhalen van Aramin en Elhanan, de een aan de ene, de ander aan de andere kant van het Palestijns-Israëlische conflict. McCann neemt geen stelling, maar belicht hun geschiedenissen van alle zijden en geeft zo inzicht in hun mysterieuze wereld en tegelijkertijd brute realiteit.
Apeirogon is een roman in 1001 hoofdstukken, waarin het verhaal wordt afgewisseld met flarden geschiedenis, geluiden, citaten en herinneringen.

McCann is de auteur van onder andere Laat de aarde draaien waarvoor hij de National Book Award en de Dublin Impac Award kreeg toegekend. Zijn roman Trans-Atlantisch werd genomineerd voor de Man Booker Prize.

een klant:
Wat een boek. Ik kreeg het te leen, maar moet het hebben en delen..
inderdaad deze klant kocht meerdere exemplaren


Het is echt een enorm indrukwekkend boek. Hopelijk wordt het ook in het Arabisch en Hebreeuws vertaald, zodat de mensen waar het om gaat er ook kennis van kunnen nemen.
Paul Impens

Velden met een * zijn verplicht