Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Interactieve lezing op 20 april

Woensdag 13 april 2022

Op woensdagavond 20 april is er bij Goedhart –boeken aan de Assendorperstraat een interactieve lezing door Erna Oosterveen rondom het boek Ik Leef! Doorleven na je kankerbehandeling. De lezing is bedoeld voor mensen die te maken hebben met kanker, als (ex)patiënt of als naaste.
Erna Oosterveen is schrijfster van het recent verschenen boek Ik Leef! Doorleven na je kankerbehandeling. In het boek staan de ervaringen centraal van mannen en vrouwen, jong en wat ouder. Ze spreken over het leven na een kankerbehandeling. Die behandeling kan behoorlijk wat impact hebben: fysiek, psychisch, sociaal-maatschappelijk, in relaties en vriendschappen en op het werk. Het herstellen en de draad van het leven weer oppakken kan voor mensen een behoorlijke uitdaging zijn van tijd tot tijd.
ik leefDe spreekster is ervaringsdeskundige en coacht mensen die te maken hebben met kanker. Ze werkt als zelfstandig (wandel)coach, trainer en tekstschrijver. Zij vertelt over de totstandkoming van het boek en over de belangrijkste thema's daarin. Daarnaast zal ze enige verdieping bieden door middel van opdrachten, inspelend op de behoefte van de aanwezigen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21 uur. Er is plaats voor maximaal 15 personen. Aanmelden bij voorkeur per mail via activiteiten@goedhartboeken.nl.