Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gelezen door Christie

voorraad onbekend
€ 17,99

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?
Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld.

voorraad onbekend
€ 26,99

Lynn Austin is voor haar lezers altijd weer iets om naar uit te zien.
Een lied in de Schaduw. Deze roman is anders dan al haar voorgaande. Het zijn de verhalen van drie vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog voor ingewikkelde thema's komen te staan. Lena biedt onderdak aan onderduikers, haar dochter Ans sluit zich in Leiden aan bij het verzet en de naar Nederland gevluchte Joodse violiste Miriam zoekt mogelijkheden om te overleven. Kortom: Lynn Austin in Nederland!

voorraad onbekend
€ 24,99 € 11,95
voorraad onbekend
€ 23,99

Els Florijn schreef opnieuw een aangrijpende historische roman.
Een jonge vrouw belandt in een gesticht op verdenking van de moord op twee van haar kinderen.

In 'De engelen van Elisabeth' geeft Els Florijn een inkijkje in de harde en ongenadige wereld binnen de muren van een gesticht, waar hoofdpersoon Elisabeth de Lange tegen wil en dank leert te overleven.

Dordrecht, 1890. Elisabeth de Lange, drieëntwintig jaar oud, wordt verdacht van de moord op twee van haar kinderen. Bij gebrek aan bewijs wordt ze krankzinnig verklaard, en ze komt in een gesticht terecht. Ze klampt zich vast aan de hoop haar zoontje Jan nog een keer te mogen vasthouden. Voor wat er daarna zal gebeuren, sluit ze haar ogen - tot dat niet langer kan.

Een eerbetoon aan onderdrukte vrouwen.
Een indringend boek, in de lijn van Mara van Lissette van de Heg en 38 nachten van Janne IJmker.

voorraad onbekend
€ 12,99
voorraad onbekend
€ 24,99

Lang verwacht, en in Nederland als eerste in de boekhandel!

Zeven zussen, zeven verhalen in zeven boeken. Allemaal geadopteerd door Pa Salt. Terug in hun ouderlijk huis ontdekken de zussen hun eigen verleden door middel van aanwijzingen die Pa Salt achterliet na zijn overlijden.

De mysterieuze zevende zus was altijd onvindbaar.
Als Georg Hoffman onthult dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally dat er twee aanwijzingen zijn:
het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland, en een tekening van een bijzondere, stervormige ring.
CeCe, die in Australië woont, gaat op onderzoek uit.
Dat blijkt pas het begin van de zinderende zoektocht naar de zevende zus, want de vrouw met de bijzondere ring is net aan een grote reis begonnen.
Het wordt een race tegen de klok die de zussen de hele wereld over voert.
Ze proberen haar spoor te volgen in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland, maar ze lijken steeds een stap achter te lopen...

voorraad onbekend
€ 22,99

'Een heerlijk boek dat zowel ontroert als vermaakt.' Anna van den Breemer

'Het echte, grappige, gênante en eerlijke verhaal van een verloskundige. Heerlijk!' Bastiaan Ragas

Niets zo onvoorspelbaar als het leven van een verloskundige.
Van grote hoogtes naar diepe dalen en van gemoedelijke spreekuren tot zenuwslopende bevallingen. En dat alles soms in één dag. Dit boek geeft een unieke en openhartige kijk achter de schermen van een van de mooiste, intiemste en zwaarste beroepen.

Je hebt 20 uur niet geslapen, 10 uur nauwelijks gegeten en je bent bezig met de begeleiding van je tweede bevalling tijdens je 48-uurs dienst. Welkom in het leven van een verloskundige. Een baan met grote verantwoordelijkheid, met soms moeilijke en snelle beslissingen. Marlies Koers neemt je in Dagboek van een verloskundige een jaar lang mee in haar hectische en onvoorspelbare leven. Van spreekuren tot spoedsituaties en van bijzondere momenten tot groot verdriet: een jaar vol eerlijke, ontwapenende en inspirerende verhalen en een ode aan het vak in al zijn complexiteit.

Marlies Koers (1991) studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie in Groningen. Ze werkt als verloskundige in haar eigen praktijk. Marlies woont met haar vriend in Deventer en is columnist bij WIJ Jonge Ouders. Nog voor het verschijnen van Dagboek van en verloskundige kocht productiehuis NewBe de verfilmingsrechten.

'Vanaf pagina één weet Marlies je het verhaal in te slepen en wil je niet meer stoppen met lezen. Marlies schetst mooi hoe bijzonder haar werk als verloskundige is en vooral met hoeveel passie ze dit uitvoert. De mooie emoties, de opluchting, maar ook het verdriet en de onzekerheid. Marlies neemt je mee in de meest intieme en kwetsbare momenten van zwanger- en moederschap. Een must-read!' Kelly Caresse, eigenaar Mama Lifestyle Platform Kellycaresse.nl

'Na het lezen van dit boek krijg je enorm veel bewondering voor het geweldige, maar ook enorm uitdagende vak van de verloskundige.' Nina Pierson, ondernemer en auteur van Mama'en

'Marlies Koers neemt je mee in het hectische leven van dit heftige, maar mooie beroep. De passie en het enthousiasme waarmee Marlies over haar vak schrijft, maken Dagboek van een verloskundige een intiem en eerlijk portret. Soms hartverscheurend, vaak geestig. Soms verbijsterend, maar altijd integer. Iedereen die ooit kinderen wil, krijgt of ze al heeft, zou dit boek moeten lezen.' Willem Bisseling, auteur van Vader op komst

'Een heerlijk boek dat zowel ontroert als vermaakt en de lezer op een unieke manier mee laat kijken tijdens de meest intieme momenten in het leven van (toekomstige) ouders.' Anna van den Breemer, journalist en auteur van Alle ouders rommelen maar wat aan

'Boeken over zwangere moeders en vaders waren er al, maar dit is dat éne boek dat nog miste: het echte, grappige, gênante en eerlijke verhaal van een verloskundige. Heerlijk!' Bastiaan Ragas, zanger, schrijver & producent

Prachtig boek! Marlies Koers geeft op een mooie en eerlijke wijze het leven als verloskundige weer. Het vervolg 'sorry dat ik je wakker bel' is zeker ook aan te raden. Christie Vermeer

voorraad onbekend
€ 22,99