Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gelezen door Linda

voorraad onbekend
€ 12,50
Peter & Anna Jonker, Martine
voorraad onbekend
€ 14,95
Lampje Schaap, Annet
voorraad onbekend
€ 20,99

de recensent van Trouw schreef: Lampje is een ge-wel-dig boek waarvan je hoopt dat het wordt voorgelezen aan op z'm minst alle zesde-en zevendegroepers, op school of thuis. Gegarandeerd genieten.
dit is inderdaad genieten en lekker veel lezen. Ida

Had ik dit boek als kind gelezen, dan was er zeker een spreekbeurt aan gewijd geweest. Wat een geweldig tijdloos verhaal! Vol met alle ingrediënten die je als kind wil in een goed boek: geheimen, gemene autoriteiten, zeemeerminnen, lieve piraten, opsluiting, een vuurtorenwachtersdochter en een storm als opening en afsluiter. Ik heb nu al zin dit verhaal aan mijn dochter voor te gaan lezen (nog even wachten, ze is pas vier …). Linda van Aalderen

Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over een stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat.

Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

voorraad onbekend
€ 21,99
Vindeling Meer, Vonne van der
voorraad onbekend
€ 15,-
Grondvuur Gielen, Mirjam
voorraad onbekend
€ 17,99
voorraad onbekend
€ 14,99