Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gelezen door Truus

voorraad onbekend
€ 23,99

Een teder feelgoodverhaal dat de wonderlijke impact van vriendschap en vertrouwen blootlegt.

'Al die dingen' van Emily Spurr is een teder verhaal over verlies en moed, waarin de onvergetelijke vriendschap tussen het jonge meisje Rae en haar buurvrouw centraal staat. Als Rae's moeder op een dag zomaar is verdwenen, gaat Rae in eerste instantie gewoon door met wat ze altijd doet. Totdat de buurvrouw argwaan krijgt en haar vertrouwen probeert te winnen. Langzaam ontwikkelt zich een vriendschap, maar groeit bij Rae ook de angst dat ze op een gegeven moment de werkelijkheid onder ogen moet zien - en wat dan?

'Een juweel van een roman. Origineel en indrukwekkend zelfverzekerd.' - Graeme Simsion, bestsellerauteur van de Rosie-trilogie.

De tienjarige Rae wil je al gauw in je armen sluiten. Ze vertelt het verhaal zo puur.
Hardop gelachen, maar ook wat tranen gelaten. Erg mooi! Aldus Lieke van Tol

voorraad onbekend
€ 23,99
Febe Gooder, Paula
voorraad onbekend
€ 24,95
Zangvogels Lefteri, Christy
voorraad onbekend
€ 22,99

Een krachtige, actuele roman waarin Christy Lefteri, bestsellerauteur van 'De bijenhouder van Aleppo', een gezicht geeft aan alle naamloze migranten.

'Zangvogels' van Christy Lefteri, bekend van 'De bijenhouder van Aleppo', is een geëngageerde roman waarin migranten in het Middellands Zeegebied een stem krijgen. Nisha is op Cyprus huishoudster bij Petra en haar dochtertje, terwijl ze haar eigen dochtertje in Sri Lanka probeert op te voeden via haar telefoon. Yiannis vangt als stroper illegaal kleine trekvogels op Cyprus, maar droomt stiekem van een leven samen met Nisha. Als Nisha op een dag spoorloos is verdwenen, gaat Petra naar haar op zoek. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze de duistere kanten van het migrantenbestaan.

'komt binnen en zet aan tot nadenken', Lieke en Ida van Goedhart -boeken

voorraad onbekend
€ 23,99
voorraad onbekend
€ 17,50

Edith Eva Eger was zestien jaar oud toen ze in 1944 naar Auschwitz werd gedeporteerd.
Haar ouders werden direct naar de gaskamer gestuurd en Edith werd gedwongen om voor Mengele te dansen.
Haar onverschrokkenheid hielp haar en haar zusje te overleven, al waren ze nog maar nauwelijks in leven toen het kamp eindelijk werd bevrijd.

In 'De keuze' deelt dr. Eger haar oorlogsherinneringen en de opmerkelijke verhalen van hen die zij sindsdien heeft geholpen.
Ze doet uit de doeken hoe ze als psycholoog haar cliënten al jarenlang helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen uiteindelijk voor vrijheid kan kiezen.

Edith Eva Eger is nu negentig en danst nog altijd.
Haar indrukwekkende en belangrijke verhaal is een inspiratie voor iedereen.

voorraad onbekend
€ 23,99
voorraad onbekend
€ 8,99
voorraad onbekend
€ 26,-
voorraad onbekend
€ 24,99