Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

IDA 25 jaar bij Goedhart -boeken!

Vrijdag 25 augustus 2023

feest!Van een bureau bij een gasfabriek naar een (vaak) hectisch leven in een boekhandel.
Ida mocht zich de eerste dag meteen storten op de studieboeken. We schrijven 1 september 1998.
Nu, 25 jaar later is ze (nog steeds) het gezicht van Goedhart –boeken. Ze heeft veel collega's zien komen en mogen inwerken. De liefde voor het boek is de rode draad in haar leven.
Onlangs gaf ze aan dat ze zich 'omvergeblazen' voelde na het lezen van Luister van Sacha Bronwasser. Maar ze geniet ook volop van de boeken van Pieter Koolwijk, zoals Gozert.
Samen naar de beurs gaan om nieuwe boeken in te kopen is best een dingetje, want er is zoveel en zoek daar nu eens de mooiste boeken uit. Want, ja, ruimte is er altijd tekort….

Naast haar liefde voor boeken, haar aandacht voor de mensen om haar heen, laat Ida zien dat ze hart heeft voor de schepping. O.a. door haar inzet voor A Rocha Zwolle. Ida is vaak te zien aan de randen van de IJssel. Wandelen, alleen of met anderen doet ze vrijwel dagelijks.

geendagEén van de mensen uit haar directe omgeving is Wim Eikelboom, een IJssel-liefhebber bij uitstek. Onlangs verscheen van hem Geen dag zonder IJssel.
Zaterdagmiddag 2 september vanaf 14.00 uur zal Wim het feestje rond het 25-jarig jubileum van Ida bij Goedhart –boeken komen opvrolijken met verhalen rond zijn prachtige boek en Ida, natuurlijk!
Wees welkom op het feestje van Ida!