Actueel

16-11-2017 | Lezing RIJKS Masters of the Golden Age

rijksRijks, Masters of the Golden Age is een baanbrekende kunstuitgave die verfijnde materialen combineert met de meest innovatieve technieken en de inzichten van toonaangevende denkers en kunstenaars uit de hele wereld.
Uniek in zijn soort, aansprekend en van een tijdloze klasse! Met Rijks, Masters Of The Golden Age. Paintings Of The Gallery Of Honour brengt Marcel Wanders een fenomenale hommage aan de 17e eeuwse meesterwerken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum. 

Op donderdagavond 16 november komt uitgever Coen Sligters een presentatie geven van dit indrukwekkende en omvangrijke boek. 

LIMITED EDITION Ontwerper Marcel Wanders bedacht samen met het Rijkmuseum het boek 'Rijks, Masters of The Golden Age'. Met dit boek brengt Wanders een ode aan de werken van de Eregalerij. In het reusachtige boek staan afbeeldingen van de meesterwerken, tot in het kleinste detail afgebeeld. De cover van het koffietafelboek is luxe uitgevoerd met een laagje zilverwerk en is met de hand ingebonden.  

Vanaf 20.00 uur zal uitgever Coen Sligting een presentatie geven over en rond dit bijzondere boek van Marcel Wanders. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagenieten. 

Uiteraard is de kleinere uitgave van dit prachtige boek beschikbaar, overigens nog altijd ca. 34 x 25 x 5 cm! 

Uw aanmelding stellen we op prijs! activiteiten@goedhartboeken.nl  

Bekijk alvast deze prachtige presentatie in dit filmpje: rijks

terug naar het overzicht