Welkom bij Goedhart Boeken

Nu uit voorraad leverbaar Hillsong United de cd Empires 

 

bestellen kun je hier direct doen
 


 

De nieuwe cd/dvd van Opwekking bij ons te koop. Op deze cd staan o.a. Bij het kruis, Geloofd zij de Heer, Verwachten en Ik geef U alle eer.  

 

Dit jaar een nieuwe muziekbundel, nummer 5 met daarin de nummers 699-782. 

hier kun je de muziekbundel 5 reserveren.
 


 


 


 


Ik zal verborgen zijn is een boek dat indruk maakt. Vanwege de stijl, vanwege de inhoud, maar misschien ook wel omdat ik weet dat de auteur nog maar 21 jaar is. In dit uitermate boeiende en goed geschreven boek komen drie verhaallijnen samen: een Israëlische vrouw in de jaren '80, een joods meisje (en haar gezin) in de jaren '40, en de Hadassah die we kennen als de –joodse- koningin der Perzen. Eline Rosenhart weet op indringende wijze deze vrouwen neer te zetten als strijders voor hun volk. En passant weet ze nuances aan te brengen in het gedrag van vriend en vijand. Dat ook anderen onder de indruk zijn van dit werk bleek wel toen één van de collega's eerder naar huis wilde om verder te kunnen lezen.
 


 

 

Voor wie meer wil lezen: 

 


 


 


 


 


 


27 februari is verschenen het boek Voor ons komt de bevrijding te laat van Geke Mateboer. Een boek over de Joodse inwoners van Hasselt, voor, in en na WOII. Volop voorraad in de winkel.