Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Tim Keller

Er zijn al 25.000 exemplaren verkocht van In alle redelijkheid van Tim Keller.
Van de boeken van Tim Keller zijn in Nederland in totaal 150.00 exemplaren verkocht.

32 artikelen
pagina 1 van 4
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 25,-
voorraad onbekend
€ 9,95
voorraad onbekend
€ 17,95
voorraad onbekend
€ 17,50
voorraad onbekend
€ 17,50
voorraad onbekend
€ 5,95
voorraad onbekend
€ 21,-

Inhoud
Traditioneel staan de bestsellerslijsten vol met boeken van twijfelaars. Maar wat gebeurt er als je gaat twijfelen aan je twijfels?

Jarenlang heeft Tim Keller een lijstje bijgehouden met meest geuite 'twijfels' die sceptici meebrachten naar zijn Manhattan Church in New York. En in dit boek, In alle redelijkheid, ontmantelt hij ze een voor een. Waarom is er lijden in de wereld? Hoe kan een liefhebbende God mensen naar de hel sturen? Waarom zou het christendom de waarheid in pacht hebben? Waarom worden er in de naam van God zoveel oorlogen gevoerd? Dit zijn een paar vragen waar zelfs orthodoxe gelovigen vandaag de dag mee worstelen.

In dit boek gebruikt Tim Keller voorbeelden uit de literatuur, filosofie en zelfs popcultuur om uit te leggen dat geloven in een christelijke God een rationele religie is van intellectueel integere mensen. Boeiend en overtuigend geschreven. Tim Keller is stichter en predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Hij begon de gemeente met enkele tientallen, nu komen wekelijks meer dan 5000 mensen naar de samenkomsten. In CV Koers verschijnt elke maand een bijbelstudie van zijn hand.

Leeswijzer
Er is een Leeswijzer gemaakt met gespreksvragen bij In alle redelijkheid. U kunt de Leeswijzer hier openen, lezen, aan medelezers mailen en/of afdrukken.

voorraad onbekend
€ 7,95
voorraad onbekend
€ 13,50